Átlátszó fogszabályozó felhelyezése

Fogszabályozás Invisalignnal

Nem ehetsz bármit, a fogmosás egy örökkévalóság, a fogszabályozó megsérti a szájnyálkahártyát, ráadásul még nem is szép😢… és még sorolhatnánk, hogy milyen előítéletek vannak a hagyományos fogszabályozókkal kapcsolatban. Ezek a készülékek is sokat finomodtak az elmúlt évtizedben, de ami még jobb, hogy a 2000-es években megjelentek az átlátszó sínek, másnéven alignerek, amikkel ugyanolyan hatékonyan lehet a fogakat a helyükre mozgatni, minden fent említett diszkomfort nélkül.

Ennek a rendszernek az úttörője és azóta is piacvezetője az amerikai Invisalign cég, amely kizárólag prémium anyagokkal, full tech digitális háttér támogatással és remek szakemberekkel dolgozik. A fogszabályozás legmodernebb módszerét, az Invisalign működési elvét mutatjuk be ebben a cikkben.

Invisalign az innovációra éhes pácienseknek

Egyre több pácienstől halljuk az első konzultáció alkalmával, hogy munkájukból adódóan fontos a kifogástalan megjelenés, ezért semmiképp sem szeretnének hagyományos fogszabit a fogukra. Az Invisalign fogszabályozó azonnal belopja magát az innovációra nyitott páciensek szívébe, hiszen nemcsak hogy kényelmes és hatékony, de az egész folyamat digitalizált. Ez azt jelenti, hogy a digitális lenyomatvételt követően a páciens megkapja a teljes fogmozgatási tervét is digitálisan, ami lépésről lépésre mutatja, hogy a kezelés adott stádiumában mely fogakat mozgatjuk majd, egészen a végeredmény eléréséig. Nagyon látványos cucc!

Invisalign az elfoglalt pácienseknek

A mai rohanó világban számtalan fronton kell helytállnunk és ez a szabadidőnket igencsak felemészti. Az Invisalign fogszabályozó tökéletes választás az elfoglalt embereknek, hiszen
🔸a kezelés folyamata gyors, mert a fogak mozgatása célzottan történik
🔸lényegesen kevesebb rendelői vizittel jár
🔸nincsenek leeső fém alkatrészek, nem szúr a drót, nincsenek vészhelyzeti vizitek
🔸legtöbbször elegendő 3 havonta kontroll időponton megjelenni

Invisalign a külföldön élő vagy dolgozó pácienseknek

Az Invisalign-nak van még egy fantasztikus eszköze arra, hogy kevesebb kontrollal is biztonságosan felügyelhessük pácienseink kezelését akkor is, ha éppen hosszabb időre elutaznak, ez pedig az Invisalign saját “Virtual Care” alkalmazása. Az appon belül rendszeres időközönként feltöltesz képeket a fogaidról, amit a fogorvosod azonnal lát, így kontroll alatt tudja tartani azok alakulását a távolból is. Ez neked is megnyugtató, hiszen rendszeresen kapsz visszajelzést, hogy a kezelésed megfelelően zajlik, valamint kitűnő megoldás a felesleges rendelői időpontok kiküszöbölésére!

Invisalign bármilyen életkorban

Abban az esetben, ha a páciens fogágya egészséges, a fogak stabilak, mindegy hogy hány éves, bármilyen életkorban hatékonyan alkalmazható fogszabályozási módszer az Invisalign. Ma már gyakran előfordul, hogy egy fogpótlás elkészítéséhez fogszabályozó kezelésre is szükség van a tökéletesen illeszkedő, pontos és tartós eredmény érdekében.

Invisalign a komfortra vágyók számára

Vannak emberek, akik nem szeretik és nem bírják jól a kellemetlenséggel járó kezeléseket, de mégis vágynak a szép mosolyra. A láthatatlan fogszabályozó
🔸sínek kivehetők, így semmi sem kell az étkezéseden változtatnod
🔸könnyebb a fogaidat tisztán tartani, maradhatsz a szokásos szájápolási rutinodnál
🔸nincs a fogaidon brackett és ív, így, nem kell tartanod a kezelés alatti esetleges kellemetlenségektől
🔸nem kell 4 hetente kontrollra járni a fogászatra, több szabadidőd marad
🔸láthatod a kezelés végeredményét már a kezelés megkezdése előtt
🔸pontosan tudsz tervezni a kezelés időtartamával

Egy szó, mint száz az Invisalign fogszabályozó tényleg mindenkié, aki szép mosolyra vágyik és azt a lehető legrövidebb időn belül, a legkényelmesebb módon szeretné elérni.

Gyönyörű mosolyok, melyekre büszkék lehetünk!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Nyitvatartás:

Hétfő
12:00-18:00
Kedd
12:00-18:00
Szerda
9:00-15:00
Csütörtök
9:00-15:00
Péntek
változó

Küldj üzenetet!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Telefonos
bejelentkezés
+36 30 270 9420