Szolgáltatásaink

Mi mindketten kizárólag fogszabályozással foglalkozunk, mert csak ha egy szakterületre fókuszáljuk minden energiánkat, tudunk felnőni a feladathoz:
Kiemelkedőt alkotni.

Ezt várjuk magunktól, a csapattól, és mindazon kollégáktól, akiket jó szívvel ajánlunk.

A fogszabályozás egy hosszú folyamat, közös munka, aminek az első lépése, hogy eldöntjük, mi is lenne a feladat, milyen utak vezethetnek oda, és, hogy ezek közül melyiket választjuk. Mire számíthatunk az első konzultáció alkalmával?
A digitalizáció életünk minden terén fejlődést, kényelmet és hatékonyságot hoz magával, nem kivétel ez alól a fogszabályozás sem. A kezelés tervezése, a készülékek gyártása, azok pontossága, mind-mind hatalmas minőségbeli ugráson mennek át a digitalizáció hatására. Ettől lesz a kezelés jól tervezhető, gyors és fájdalommentes.
Az Align Inc. egy amerikai eredetű világcég, amely elsőként piacra dobta a ma már elterjedt Aligner avagy sínes fogszabályozó kezelést. Bár mára sok konkurens cég ajánl hasonló terméket, több mint 20 év technológiai előnyt nem könnyű ledolgozni, így ma is kijelenthető, hogy az Align Inc. termékei a piacvezetők a sínes fogszabályozás piacán.
A Smilezor® láthatatlan fogszabályozás azért jött létre, hogy egy új szemléletet hozzon a fogászatba, és azon belül a fogszabályozásba. Célja és küldetése az, hogy a páciensek az ország bármely pontján is éljenek, egy egységes rendszerben, azonos áron, minőségben és szolgáltatás keretein belül kapjanak komplex láthatatlan fogszabályozó kezelést.
A gyermekkori fogszabályozás azért olyan elterjedt, mert amíg a fiatalok növekedésben vannak, rengeteg problémát lehet orvosolni, amit később, a növekedés lezárulta után már nem, vagy csak nagyon nehézkesen. Különösen fontos fiatal korban megkezdeni az olyan rendellenességek kezelését, amikor az egyik állcsont jelentősen kisebb, mint a másik, vagy ha tejfogak vesztek el idejekorán.
A Foxxinál minden korosztály ugyanolyan kitűntetett figyelmet kap, és a fogszabályozás manapság koránt sem a fiatalok kiváltsága! Mik a leggyakoribb feladataink felnőttkorban?
A testi növekedés lezárulta után gyakran maradnak fenn olyan eltérések az arc csontozatában, amik attól függetlenül, hogy esztétikai problémát jelentenek-e, fogazati rendellenességeket okoznak. Iyen esetekben optimális eredményt csak úgy tudunk elérni, ha a fogak fogszabályozási előkészítése után az állcsontok méretét és helyzetét műtéti úton helyreállítjuk.
A hasadékkal született páciensek ellátása a fogszabályozás egy különleges területe, mely a speciális szaktudás mellett más szakmákkal történő szoros együttműködést igényel.