Fogszakorvosok és a gyerek páciens

Gyerek fogszabályozás Budapesten, a Széll Kálmán téren

8 év németországi tapasztalattal, nyugati színvonalú ellátással és személyre szabott megoldásokkal várunk igényes budai rendelőnkben.

Fogszabályozó orvosok

Gyerek fogszabályozás nemzetközi tapasztalattal

Bár mindketten Magyarországon tanultunk, több mint 8 év külföldi tapasztalattal rendelkezünk, és így nagy gyakorlatunk van a nyugaton elterjedt legmodernebb eljárásokban. Mi kizárólag fogszabályozással foglalkozunk, mert, csak ha egy szakterületre fókuszáljuk minden energiánkat, tudunk felnőni a feladathoz:

Kiemelkedőt alkotni!

Fém fogszabályozó felhelyezése

MIKORTÓL JAVASOLT A FOGSZABÁLYOZÓ GYEREKEKNEK?

Bár mindketten Magyarországon tanultunk, több mint 8 év külföldi tapasztalattal rendelkezünk, és így nagy gyakorlatunk van a nyugaton elterjedt legmodernebb eljárásokban. Mi kizárólag fogszabályozással foglalkozunk, mert, csak ha egy szakterületre fókuszáljuk minden energiánkat, tudunk felnőni a feladathoz:

Kiemelkedőt alkotni

Gyermek fogszabályozás

A GYEREK FOGSZABÁLYOZÁS SIKERÉNEK KULCSA

A tökéletes eredmény elérésének kulcsa a fogszabályozás megfelelő időzítése. Így legtöbbször elkerülhetőek a foghúzások, hamarabb, és szebb végeredménnyel zárul a kezelés. Gyermekkorban a feladatok sokszínűsége miatt nagyon sok különböző készüléket alkalmazunk, kivehető és fix megoldások egyaránt szóba jönnek, és gyakran még választani is lehet több hasonlóan hatékony eljárás között.

Sorba rendezett fogszabályozó

NEM A KÉSZÜLÉK SZÁMÍT…

A gyermek fogszabályozó kezelés logikailag két szakaszból áll. Amennyiben az állcsontok méretbeli vagy helyzeti rendellenessége áll fenn, azt egy kivehető vagy beragasztott céleszközzel korrigáljuk.
Ez körülbelül fél-egy évet vesz igénybe.

Fogászati beavatkozás a Foxxi rendelőjében

… HANEM A SZAKÉRTELEM

Amennyiben az állcsontok rendben vannak,kezdődhet az egyes fogak sorbarendezése. Erre a célra legtöbbször a fix tappancsos fogszabáyozó készüléket, idegen nevén Multiband-et, vagy sínes fogszabályozót, pl. Invisalignt használunk. Ez a folyamat egy-két évig tart.

Mi történik az első konzultáción?

Az első alkalmon közelebbről megismerjük a hozzánk forduló pácienseket, körüljárjuk a problémákat, feladatokat, és egyből, a konzultáció végén megmutatjuk a megoldási javaslatokat.

Vizsgálat

Ellenőrizzük a fogakat, a rágóapparátust és feltesszük a legfontosabb kérdést, hogy miben is tudunk segíteni.

Scan

A fogak állását a hagyományos lenyomat helyett egy speciális, percenként mintegy ezer fényképet készítő fogászati scannerrel rögzítjük. A hagyományos lenyomatvétel okozta kellemetlenségeket, mint kellemetlen íz, hányinger vagy öklendezés, elfelejthetjük.

Röntgen

A scan után elkészülnek a kiértékeléshez elengedhetetlen arc-és szájfotók, panoráma- és teleröntgen felvételek.

Tervezés

Végül megtörténik a leletek részletes bemutatása, értelmezése. A feladat komplexitásától függően igyekszünk több megoldási lehetőséggel is szolgálni.

Rólunk mondták

⭐⭐⭐⭐⭐

A kezelés alatt végig nagyon kedves és segítőkész volt a Doktornő. Ha valami problemám adódott a készülékkel vagy az időponttal, készségesen állt a rendelkezésemre, és a lehető leggyorsabban orvosolta a problémát. Hálás vagyok, hogy a csálé kis mosolyomból egy csodát varázsolt!
Szívből ajánlom mindenkinek!

Lipták-Éliás Erika
⭐⭐⭐⭐⭐

Nagyon örülök, hogy Dominikáékkal vágtam bele a fogszabályozásba felnőttként. Invisalign – láthatatlan fogszabályzóval történt a kezelés és nagyon szép eredményt értünk el. Precíz, gyors, szuper szakemberek, bármilyen felmerülő kérdés esetén megnyugtató választ kaptam. Csak ajánlani tudom 🙂

Kalácska-Rozmaring Kata
⭐⭐⭐⭐⭐

Abszolút elégedett vagyok. Nagyon precíz és lelkiismeretes csapat, és nem utolsó sorban nagyon kedvesek és aranyosak az orvosok és az asszisztens is. Csak ajánlani tudom!

Remetei Gitta Fatima
⭐⭐⭐⭐⭐

Csak ajánlani tudom mindenkinek Dominikát! Profi, ügyes és figyelmes, a közel másfél éves kezelés során pedig mindig elmagyarázta, hogy miért fontosak az aktuális lépések, az eredmény pedig fantasztikus lett 🙂

Bartak Virág
⭐⭐⭐⭐⭐

Évek óta járnak sorban a különböző korú gyerekeink a doktornőékhez legnagyobb megelégedésünkre.

Nógrádi Bálint
Fogorvosok munka közben

Úttörők a Digitális fogszabályozásban

A fogszabályozást alapjaiban változtatja meg a digitális technológia, és minden tekintetben hatékonyabb, kényelmesebb jövőt ígér! Mi követjük a legújabb nemzetközi trendeket, ott vagyunk a legtöbb rangos képzésen, megszerezzük a nemzetközi színtéren is legmodernebb tudást, és elhozzuk Neked ide, Buda szívébe!

4 kiemelkedő érv a FOXXI mellett

Tiszteletben tartjuk az idődet! Nálunk nem kell várnod!

Egyénre szabottan igyekszünk a vizitek számát minimalizálni, nálunk nincsenek felesleges időpontok!

Flexibilis finanszírozás – részletfizetés házon belül

A kezelés költségeit és a fizetési ütemezést előre, transzparens módon kommunikáljuk! Nálunk nincsenek pénzügyi meglepetések!

Hosszútávon gondolkodunk

Mi az első perctől úgy tervezzük a kezelést, hogy a magától értetődően adott két év garancián túl is gyönyörű maradjon a fáradságos munkával elért mosoly!

Digitális eszközök a precízebb, gyorsabb, kényelmesebb kezelésekért

Kizárólag digitális lenyomattal dolgozunk, digitálisan tervezünk és a készülékek nagy része 3D nyomtatással készül.

Invisalign árak - milyen költségekkel kell számolnod?

A Foxxinál mi abban hiszünk, hogy az átláthatóság, a kiszámíthatóság és a pontos elszámolás a hosszú barátság titka.
Az első konzultáció teljes állapotfelméréssel, diagnosztikai képek elkészítésével, digitális lenyomatvétellel, egyéni kezelési tervvel 20.000 forintba kerül. A tervezés során egyedi árajánlatot kapsz, ami már ami az összes hozzá tartozó felmerülő költséget magában foglal. Nálunk nincsenek kellemetlen meglepetések!
A legjobbat a végére tartogattuk: rendelőnkben lehetőséged van hosszú távú havi rendszerességű részletfizetésre is, hogy ne gátoljon meg semmi az új mosolyod elérésében.

Gyakori kérdések

Mikor érdemes elkezdeni a gyerek fogszabályozást?

Gyerekek esetén kulcsfontosságú a fogszabályozó kezelés ütemezése. Tévhit, hogy meg kell várni a fogváltást. Érdemes már 7-8 éves korban ellátogatni fogszabályozó szakorvoshoz, mert bizonyos esetekben már akkor belevághatunk a kezelésbe. Általánosságban 10 éves korban kezdjük el a kivehető készülékes kezeléseket.

Gyerek fogszabályozás során kivehető, vagy rögzített fogszabályozó szükséges?

Gyerekek esetén mindkettővel dolgozhatunk, az eset komplexitásától függően.

Tartós marad-e a gyermekkori fogszabályozás eredménye?

A fogak folyamatosan mozognak, a fogszabályozás aktív időszakát követően is. Éppen ezért ún. fix retainerrel rögzítjük az első fogakat, melyek rögzítve vannak a fogak belső ívére a fogszabályozást követően. Emellett egy kivehető éjszakai sínt kapnak a páciensek, amit este kell hordani a kezelést követően 1-2 évig, hogy becsontosodhassanak a fogak az új helyükre.

Gyerekek esetén lehet-e láthatatlan sínnel szabályozni a fogakat?

Gyerekeknél is lehetséges az Invisalign láthatatlan sínes kezelés, tinédzser kortól. Ehhez azonban nagyfokú bizalomra van szükség a gyerek felé, hiszen rajta múlik a kezelés sikere. Ha nem hordja a síneket, nem lesz hatékony a fogmozgatás sem.

Gyakran kell járnom a gyerekkel majd kezelésekre?

A FOXXI-nál szeretjük a pácienseink számára leghatékonyabb módon vinni a kezeléseket. Nincsenek fölösleges konzultációk, nincs várakozási idő. Gyerekeknél általában havonta 1 alkalommal van konzultáció.�

Hogyan jutok el a rendelőbe?

A FOXXI Budai Fogszabályozás rendelője a Széll Kálmán téren,m rendkívül könnyen megközelíthető helyen található. Számtalan busz, metró és villamos segíti a megközelítést. Rendelőnk a KFC épületében, a metró megállóval szemben található.

Van-e lehetőség részletfizetésre?

A kezeléseink során igazodunk pácienseink igényeihez. Ha az segítség, természetesen részletekben is lehetséges fizetni a kezelés díját. Ennek feltételeit személyesen leegyeztetjük az első konzultáción.

Az első konzultáció után belevághatok-e rögtön a kezelésbe?

Nálunk az első konzultáció során elkészítünk minden szükséges diagnosztikai felvételt és lenyomatot, megmutatjuk és részletesen átbeszéljük az egyéni kezelési tervet és ajánlatot is. Ha mindez szimpatikus, a következő alkalommal már bele is vághatunk a kezelésbe.

Tedd meg az első lépést a vágyott mosoly elérése érdekében!

Kérj időpontot kényelmesen online, vagy telefonon!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Nyitvatartás:

Hétfő
12:00-18:00
Kedd
12:00-18:00
Szerda
9:00-15:00
Csütörtök
9:00-15:00
Péntek
változó

Küldj üzenetet!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Telefonos
bejelentkezés
+36 30 270 9420