Gyerek fogszabályozás Budapesten,
a Széll Kálmán téren

8 év németországi tapasztalattal, nyugati színvonalú ellátással és személyre szabott
megoldásokkal várunk igényes budai rendelőnkben.  

Gyerek fogszabályozás nemzetközi tapasztalattal 

Bár mindketten Magyarországon tanultunk, több mint 8 év külföldi tapasztalattal rendelkezünk, és így nagy gyakorlatunk van a nyugaton elterjedt legmodernebb eljárásokban. Mi kizárólag fogszabályozással foglalkozunk, mert, csak ha egy szakterületre fókuszáljuk minden energiánkat, tudunk felnőni a feladathoz:

Kiemelkedőt alkotni!

fogszabályozás Budapest

MIKORTÓL JAVASOLT A FOGSZABÁLYOZÓ GYEREKEKNEK?

Bár mindketten Magyarországon tanultunk, több mint 8 év külföldi tapasztalattal rendelkezünk, és így nagy gyakorlatunk van a nyugaton elterjedt legmodernebb eljárásokban. Mi kizárólag fogszabályozással foglalkozunk, mert, csak ha egy szakterületre fókuszáljuk minden energiánkat, tudunk felnőni a feladathoz:

Kiemelkedőt alkotni

A GYEREK FOGSZABÁLYOZÁS SIKERÉNEK KULCSA

A tökéletes eredmény elérésének kulcsa a fogszabályozás megfelelő időzítése. Így legtöbbször elkerülhetőek a foghúzások, hamarabb, és szebb végeredménnyel zárul a kezelés. Gyermekkorban a feladatok sokszínűsége miatt nagyon sok különböző készüléket alkalmazunk, kivehető és fix megoldások egyaránt szóba jönnek, és gyakran még választani is lehet több hasonlóan hatékony eljárás között.

fogak sorbarendezése

NEM A KÉSZÜLÉK SZÁMÍT…

A gyermek fogszabályozó kezelés logikailag két szakaszból áll. Amennyiben az állcsontok méretbeli vagy helyzeti rendellenessége áll fenn, azt egy kivehető vagy beragasztott céleszközzel korrigáljuk.
Ez körülbelül fél-egy évet vesz igénybe.

… HANEM A SZAKÉRTELEM

Amennyiben az állcsontok rendben vannak,kezdődhet az egyes fogak sorbarendezése. Erre a célra legtöbbször a fix tappancsos fogszabáyozó készüléket, idegen nevén Multiband-et, vagy sínes fogszabályozót, pl. Invisalignt használunk. Ez a folyamat egy-két évig tart.

Mi történik az első konzultáción?

Az első alkalmon közelebbről megismerjük a hozzánk forduló pácienseket, körüljárjuk a problémákat, feladatokat, és egyből, a konzultáció végén megmutatjuk a megoldási javaslatokat.

ellenőrizzük a fogakat

Vizsgálat

Ellenőrizzük a fogakat, a rágóapparátust és feltesszük a legfontosabb kérdést, hogy miben is tudunk segíteni.

Scan

A fogak állását a hagyományos lenyomat helyett egy speciális, percenként mintegy ezer fényképet készítő fogászati scannerrel rögzítjük. A hagyományos lenyomatvétel okozta kellemetlenségeket, mint kellemetlen íz, hányinger vagy öklendezés, elfelejthetjük.

a fogak állását fogászati scannerrel rögzítjük
arc-és szájfotók, panoráma- és teleröntgen

Röntgen

A scan után elkészülnek a kiértékeléshez elengedhetetlen arc-és szájfotók, panoráma- és teleröntgen felvételek.

Tervezés

Végül megtörténik a leletek részletes bemutatása, értelmezése. A feladat komplexitásától függően igyekszünk több megoldási lehetőséggel is szolgálni.

a leletek részletes bemutatása, értelmezése

Rólunk mondták

Úttörőként a digitális fogszabályozásban

A fogszabályozást alapjaiban változtatja meg a digitális technológia, és minden tekintetben hatékonyabb, kényelmesebb jövőt ígér! Mi követjük a legújabb nemzetközi trendeket, ott vagyunk a legtöbb rangos képzésen, megszerezzük a nemzetközi színtéren is legmodernebb tudást, és elhozzuk Neked ide, Buda szívébe! 

Fogszabályozás Budapest Széll Kálmán tér_2

4 kiemelkedő érv a FOXXI mellett - az egyik legjobb fogszabályozás Budapest szívében

Tiszteletben
tartjuk az idődet!
Nálunk nem kell várnod!

Egyénre szabottan igyekszünk a vizitek számát minimalizálni, nálunk nincsenek felesleges időpontok!

Flexibilis finanszírozás – részletfizetés házon belül

A kezelés költségeit és a fizetési ütemezést előre, transzparens módon kommunikáljuk! Nálunk nincsenek pénzügyi meglepetések!

Digitális
eszközök a precízebb, gyorsabb, kényelmesebb kezelésekért

Kizárólag digitális lenyomattal dolgozunk, digitálisan tervezünk és a készülékek nagy része 3D nyomtatással készül.

Hosszútávon gondolkodunk

Mi az első perctől úgy tervezzük a kezelést, hogy a magától értetődően adott két év garancián túl is gyönyörű maradjon a fáradságos munkával elért mosoly!

Gyerek fogszabályozás árak - Milyen költségekkel kell számolnod?

A Foxxinál mi abban hiszünk, hogy az átláthatóság, a kiszámíthatóság és a pontos elszámolás a hosszú barátság titka.
Az első konzultáció teljes állapotfelméréssel, diagnosztikai képek elkészítésével, digitális lenyomatvétellel, egyéni kezelési tervvel 20.000 forintba kerül. A tervezés során egyedi árajánlatot kapsz, ami már ami az összes hozzá tartozó felmerülő költséget magában foglal. Nálunk nincsenek kellemetlen meglepetések!
A legjobbat a végére tartogattuk: rendelőnkben lehetőséged van hosszú távú havi rendszerességű részletfizetésre is, hogy ne gátoljon meg semmi az új mosolyod elérésében.

Gyakori kérdések

Gyerekek esetén kulcsfontosságú a fogszabályozó kezelés ütemezése. Tévhit, hogy meg kell várni a fogváltást. Érdemes már 7-8 éves korban ellátogatni fogszabályozó szakorvoshoz, mert bizonyos esetekben már akkor belevághatunk a kezelésbe. Általánosságban 10 éves korban kezdjük el a kivehető készülékes kezeléseket. 

Gyerekek esetén mindkettővel dolgozhatunk, az eset komplexitásától függően.

A fogak folyamatosan mozognak, a fogszabályozás aktív időszakát követően is. Éppen ezért ún. fix retainerrel rögzítjük az első fogakat, melyek rögzítve vannak a fogak belső ívére a fogszabályozást követően. Emellett egy kivehető éjszakai sínt kapnak a páciensek, amit este kell hordani a kezelést követően 1-2 évig, hogy becsontosodhassanak a fogak az új helyükre. Gyerekeknél is lehetséges az Invisalign láthatatlan sínes kezelés, tinédzser kortól. Ehhez azonban nagyfokú bizalomra van szükség a gyerek felé, hiszen rajta múlik a kezelés sikere. Ha nem hordja a síneket, nem lesz hatékony a fogmozgatás sem. 

A FOXXI-nál szeretjük a pácienseink számára leghatékonyabb módon vinni a kezeléseket. Nincsenek fölösleges konzultációk, nincs várakozási idő. Gyerekeknél általában havonta 1 alkalommal van konzultáció. 

A FOXXI Budai Fogszabályozás rendelője a Széll Kálmán téren,m rendkívül könnyen megközelíthető helyen található. Számtalan busz, metró és villamos segíti a megközelítést. Rendelőnk a KFC épületében, a metró megállóval szemben található. 

A kezeléseink során igazodunk pácienseink igényeihez. Ha az segítség, természetesen részletekben is lehetséges fizetni a kezelés díját. Ennek feltételeit személyesen leegyeztetjük az első konzultáción. 

Nálunk az első konzultáció során elkészítünk minden szükséges diagnosztikai felvételt és lenyomatot, megmutatjuk és részletesen átbeszéljük az egyéni kezelési tervet és ajánlatot is. Ha mindez szimpatikus, a következő alkalommal már bele is vághatunk a kezelésbe. 

Tedd meg az első lépést a vágyott mosoly elérése érdekében!

Kérj időpontot kényelmesen online, vagy telefonon!