Invisalign láthatatlan sínes fogszabályozás a Széll Kálmán téren

8 év németországi tapasztalattal, nyugati színvonalú ellátással és személyre szabott megoldásokkal várunk igényes budai rendelőnkben.

Invisalign sínes fogszabályozás nemzetközi tapasztalattal

Bár mindketten Magyarországon tanultunk, több mint 8 év külföldi tapasztalattal rendelkezünk, és így nagy gyakorlatunk van a nyugaton elterjedt legmodernebb eljárásokban. Mi kizárólag fogszabályozással foglalkozunk, mert, csak ha egy szakterületre fókuszáljuk minden energiánkat, tudunk felnőni a feladathoz:

Kiemelkedőt alkotni!

fogszabályozás Budapest
Foxxi Invisalign

AZ INVISALIGN ELŐNYEI:

  • Szinte láthatatlan
  • Nagyon kényelmes, hamar megszokható
  • Ritkább kontrollok, általában 8-12 hetente!
  • Kivehető sínes fogszabályozó, így egy kritikus pillanatban, például fotózáson egyáltalán nem látszik
  • Mivel kivehető, teljesen higiénikus, a fogakat tökéletesen lehet tisztítani mellette
  • Pontosan tervezhető kezelési időtartam
  • Hatékonyabb, precízebb fogmozgatás a digitális tervezésnek köszönhetően

 

A LÁTHATATLAN FOGSZABÁLYOZÓK HÁTRÁNYAI:

  • Kivehető! Ha nem hordjuk, akkor nem működik!
  • Magasabb költségek

HOGYAN MŰKÖDIK AZ INVISALIGN?

Az alignerek (láthatatlan sínek) tervezése teljes mértékben digitálisan fut, a fogakról készült 3D modellek alapján számítógép segítségével tervezzük meg az egyes fogak pontos mozgását. Minden egyes láthatatlan sín, vagy aligner kb. 0,1 millimétert tud nagyon precízen mozdítani a fogakon. Így hát a fogak mozgási pályáját felbontjuk ilyen 0,1 milliméteres darabokra, és minden egyes lépéshez tervezünk egy sínt. Ezeket 3D nyomtató segítségével elkészítjük, így egy sorozatot kapunk, amit innentől csak hordani kell. A kezelés sikeressége egyrészt a mozgatási terven (Clincheck) és a hordási morálon múlik! Kiemelkedőt alkotni
alignerek

HOGY NÉZ KI AZ INVISALIGN KEZELÉS A GYAKORLATBAN?

TERVEZÉS

kezdeti diagnosztika

A kezdeti diagnosztika alapján elkészítjük a fogmozgatási tervet. Ezt általában megbeszéljük, megmutatjuk a pácienseinknek. Itt már látni lehet milyen lépéseken keresztül, milyen végeredménnyel lehet számolni.

A fogmozgatási terv elfogadása után gyártásba adjuk a síneket, itt 3-4 hét átfutással kell számolni

fogmozgási terv

GYÁRTÁS

ÁTADÁS

attachmentek

A kezelés megkezdésekor felhelyezésre kerülnek a fogszínű attachmentek, más néven tappancsok. Odaadjuk a síneket, elmagyarázzuk, hogyan kell hordani öket, és indul is a móka.

2-3 havonta van általában szükség személyes találkozókra, a közti időben szükség szerint távolról ellenőrizzük a kezelés menetét az Invisalign Virtual Care telefonos alkalmazás segítségével, így elkerülve a felesleges rendelői viziteket.

Invisalign Virtual Care

3 HAVI KONTROLL

TERVEZÉS

kezdeti diagnosztika

A kezdeti diagnosztika alapján elkészítjük a fogmozgatási tervet. Ezt általában megbeszéljük, megmutatjuk a pácienseinknek. Itt már látni lehet milyen lépéseken keresztül, milyen végeredménnyel lehet számolni.

GYÁRTÁS

fogmozgási terv

A fogmozgatási terv elfogadása után gyártásba adjuk a síneket, itt 3-4 hét átfutással kell számolni

ÁTADÁS

attachmentek

A kezelés megkezdésekor felhelyezésre kerülnek a fogszínű attachmentek, más néven tappancsok. Odaadjuk a síneket, elmagyarázzuk, hogyan kell hordani öket, és indul is a móka.

3 HAVI KONTROLL

Invisalign Virtual Care

2-3 havonta van általában szükség személyes találkozókra, a közti időben szükség szerint távolról ellenőrizzük a kezelés menetét az Invisalign Virtual Care telefonos alkalmazás segítségével, így elkerülve a felesleges rendelői viziteket.

Rólunk mondták

Úttörők a Digitális fogszabályozásban

A fogszabályozást alapjaiban változtatja meg a digitális technológia, és minden tekintetben hatékonyabb, kényelmesebb jövőt ígér! Mi követjük a legújabb nemzetközi trendeket, ott vagyunk a legtöbb rangos képzésen, megszerezzük a nemzetközi színtéren is legmodernebb tudást, és elhozzuk Neked ide, Buda szívébe! 

Fogszabályozás Budapest Széll Kálmán tér_2

Mi történik az első konzultáción?

Az első alkalmon közelebbről megismerjük a hozzánk forduló pácienseket, körüljárjuk a problémákat, feladatokat, és egyből, a konzultáció végén megmutatjuk a megoldási javaslatokat.

ellenőrizzük a fogakat

Vizsgálat

Ellenőrizzük a fogakat, a rágóapparátust és feltesszük a legfontosabb kérdést, hogy miben is tudunk segíteni.

Scan

A fogak állását a hagyományos lenyomat helyett egy speciális, percenként mintegy ezer fényképet készítő fogászati scannerrel rögzítjük. A hagyományos lenyomatvétel okozta kellemetlenségeket, mint kellemetlen íz, hányinger vagy öklendezés, elfelejthetjük.

a fogak állását fogászati scannerrel rögzítjük
arc-és szájfotók, panoráma- és teleröntgen

Röntgen

A scan után elkészülnek a kiértékeléshez elengedhetetlen arc-és szájfotók, panoráma- és teleröntgen felvételek.

Tervezés

Végül megtörténik a leletek részletes bemutatása, értelmezése. A feladat komplexitásától függően igyekszünk több megoldási lehetőséggel is szolgálni.

a leletek részletes bemutatása, értelmezése

4 kiemelkedő érv a FOXXI mellett

Tiszteletben
tartjuk az idődet!
Nálunk nem kell várnod!

Egyénre szabottan igyekszünk a vizitek számát minimalizálni, nálunk nincsenek felesleges időpontok!

Flexibilis finanszírozás – részletfizetés házon belül

A kezelés költségeit és a fizetési ütemezést előre, transzparens módon kommunikáljuk! Nálunk nincsenek pénzügyi meglepetések!

Digitális
eszközök a precízebb, gyorsabb, kényelmesebb kezelésekért

Kizárólag digitális lenyomattal dolgozunk, digitálisan tervezünk és a készülékek nagy része 3D nyomtatással készül.

Hosszútávon gondolkodunk

Mi az első perctől úgy tervezzük a kezelést, hogy a magától értetődően adott két év garancián túl is gyönyörű maradjon a fáradságos munkával elért mosoly!

Invisalign árak - milyen költségekkel kell számolnod?

A Foxxinál mi abban hiszünk, hogy az átláthatóság, a kiszámíthatóság és a pontos elszámolás a hosszú barátság titka.
Az első konzultáció teljes állapotfelméréssel, diagnosztikai képek elkészítésével, digitális lenyomatvétellel, egyéni kezelési tervvel 20.000 forintba kerül. A tervezés során egyedi árajánlatot kapsz, ami már ami az összes hozzá tartozó felmerülő költséget magában foglal. Nálunk nincsenek kellemetlen meglepetések!
A legjobbat a végére tartogattuk: rendelőnkben lehetőséged van hosszú távú havi rendszerességű részletfizetésre is, hogy ne gátoljon meg semmi az új mosolyod elérésében.

Gyakori kérdések

A síneket általánosságban 2 hetente kell cserélned, de idővel ez akár 10 napra is csökkenhet, attól függően, hogy mennyi ideig hordod egy nap a síneket és hogyan reagálnak a mozgatásra a fogaid. 

Megkapod már az elején az összes sínt, amit a kezelés során használni fogsz. ezeket tárold gondosan és hozd mindig magaddal az aktuális és a következő sínt a konzultációkra. 

Amennyiben nem értük el az utolsó sínnel a tökéletes végeredményt, ún. refinement sínekkel korrigáljuk tovább a mosolyodat. A refinement síneknek nincs többlet költsége. 

Természetesen. Rendelőnkben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy transzparensen kommunikáljuk a kezelés várható idejét, lépéseit és árát. 

Természetesen tudsz. A részletfizetés mindössze egyéni megbeszélés kérdése. Nem szerenténk, hogy az anyagiak a mosolyod útjába álljanak. 

Az Invisalign sínek rendkívül rugalmas anyagból készülnek, tökéletesen illeszkednek a fogaidra, így várhatóan nem fogják törni az ínyedet. 

Mivel a sínek hatékonyan fejtik ki hatásukat és folyamatos erővel bírnak a fogakra, így előfordulhat, hogy síncserekor érzel némi kellemetlenséget. De ez 8-10 óra után enyhül és észre sem veszed, hogy fogszabályozót hordasz. 

Az Invisalign sínek sok éves kutatás és fejlesztés eredménye, így szinte minden eltérésre megoldást nyújtanak. Az első konzultáción átbeszélünk minden alternatívát és közösen döntünk, hogy mely készülékkel a leginkább érdemes belevágnod a kezelésedbe. 

A FOXXI Budai Fogszabályozás rendelője a Széll Kálmán téren,m rendkívül könnyen megközelíthető helyen található. Számtalan busz, metró és villamos segíti a megközelítést. Rendelőnk a KFC épületében, a metró megállóval szemben található. 

Nálunk az első konzultáció során elkészítünk minden szükséges diagnosztikai felvételt és lenyomatot, megmutatjuk és részletesen átbeszéljük az egyéni kezelési tervet és ajánlatot is. Ha mindez szimpatikus, a következő alkalommal már bele is vághatunk a kezelésbe. 

Tedd meg az első lépést a vágyott mosoly elérése érdekében!

Kérj időpontot kényelmesen online, vagy telefonon!