Dr. Magyar Dominika szakorvos beszélget egy beteggel

Gyerek fogszabályozás Budapesten, a Széll Kálmán téren

8 év németországi tapasztalattal, nyugati színvonalú ellátással és személyre szabott megoldásokkal várunk igényes budai rendelőnkben.

INGYENES fogszabályozás szűrővizsgálat Budán, a Széll Kálmán téren, szeptember 23-án szombaton

Fogszabályozás hatékonyan, kérjen időpontot most!

Fém fogszabályozó egy úszó gyermeken

MIKORTÓL JAVASOLT A FOGSZABÁLYOZÓ GYEREKEKNEK?

A régi mondás, miszerint meg kell várni, amíg minden tejfog kiesett, teljesen elavult és később rengeteg problémát okoz! Az első gyermek fogszabályozó kontroll vizsgálat ideális ideje 7 éves kor körül van, míg a legtöbb esetben a teljes kezelést 10-14 éves kor között kell elvégezni!

Gyermek fogszabályozás

A tökéletes eredmény elérésének kulcsa a fogszabályozás megfelelő időzítése.

Így legtöbbször elkerülhetőek a foghúzások, hamarabb, és szebb végeredménnyel zárul a kezelés. Gyermekkorban a feladatok sokszínűsége miatt nagyon sok különböző készüléket alkalmazunk, kivehető és fix megoldások egyaránt szóba jönnek, és gyakran még választani is lehet több hasonlóan hatékony eljárás között.

Mi történik az első konzultáción?

Vizsgálat

Ellenőrizzük a fogakat, a rágóapparátust és feltesszük a legfontosabb kérdést, hogy miben is tudunk segíteni.

Scan

A fogak állását a hagyományos lenyomat helyett egy speciális, percenként mintegy ezer fényképet készítő fogászati scannerrel rögzítjük. A hagyományos lenyomatvétel okozta kellemetlenségeket, mint kellemetlen íz, hányinger vagy öklendezés, elfelejthetjük.

Röntgen

A scan után elkészülnek a kiértékeléshez elengedhetetlen arc-és szájfotók, panoráma- és teleröntgen felvételek.

Tervezés

Végül megtörténik a leletek részletes bemutatása, értelmezése. A feladat komplexitásától függően igyekszünk több megoldási lehetőséggel is szolgálni.

Mit kap tőlünk a nyílt nap során? átfogó konzultáció digitális foglenyomatvétel diagnosztika helyben egyéni terv és árajánlat MINDEZT INGYEN!

Fogszabályozó orvosok

Fogszabályozás Budapesten nemzetközi tapasztalattal

Bár mindketten Magyarországon tanultunk, több mint 8 év külföldi tapasztalattal rendelkezünk, és így nagy gyakorlatunk van a nyugaton elterjedt legmodernebb eljárásokban. Mi kizárólag fogszabályozással foglalkozunk, mert, csak ha egy szakterületre fókuszáljuk minden energiánkat, tudunk felnőni a feladathoz:

Kiemelkedőt alkotni!

Rólunk mondták

⭐⭐⭐⭐⭐

A kezelés alatt végig nagyon kedves és segítőkész volt a Doktornő. Ha valami problemám adódott a készülékkel vagy az időponttal, készségesen állt a rendelkezésemre, és a lehető leggyorsabban orvosolta a problémát. Hálás vagyok, hogy a csálé kis mosolyomból egy csodát varázsolt!
Szívből ajánlom mindenkinek!

Lipták-Éliás Erika
⭐⭐⭐⭐⭐

Nagyon örülök, hogy Dominikáékkal vágtam bele a fogszabályozásba felnőttként. Invisalign – láthatatlan fogszabályzóval történt a kezelés és nagyon szép eredményt értünk el. Precíz, gyors, szuper szakemberek, bármilyen felmerülő kérdés esetén megnyugtató választ kaptam. Csak ajánlani tudom 🙂

Kalácska-Rozmaring Kata
⭐⭐⭐⭐⭐

Abszolút elégedett vagyok. Nagyon precíz és lelkiismeretes csapat, és nem utolsó sorban nagyon kedvesek és aranyosak az orvosok és az asszisztens is. Csak ajánlani tudom!

Remetei Gitta Fatima
⭐⭐⭐⭐⭐

Csak ajánlani tudom mindenkinek Dominikát! Profi, ügyes és figyelmes, a közel másfél éves kezelés során pedig mindig elmagyarázta, hogy miért fontosak az aktuális lépések, az eredmény pedig fantasztikus lett 🙂

Bartak Virág
⭐⭐⭐⭐⭐

Évek óta járnak sorban a különböző korú gyerekeink a doktornőékhez legnagyobb megelégedésünkre.

Nógrádi Bálint

4 kiemelkedő érv a FOXXI mellett

Tiszteletben tartjuk az idődet! Nálunk nem kell várnod!

Egyénre szabottan igyekszünk a vizitek számát minimalizálni, nálunk nincsenek felesleges időpontok!

Flexibilis finanszírozás – részletfizetés házon belül

A kezelés költségeit és a fizetési ütemezést előre, transzparens módon kommunikáljuk! Nálunk nincsenek pénzügyi meglepetések!

Hosszútávon gondolkodunk

Mi az első perctől úgy tervezzük a kezelést, hogy a magától értetődően adott két év garancián túl is gyönyörű maradjon a fáradságos munkával elért mosoly!

Digitális eszközök a precízebb, gyorsabb, kényelmesebb kezelésekért

Kizárólag digitális lenyomattal dolgozunk, digitálisan tervezünk és a készülékek nagy része 3D nyomtatással készül.

Gyakori kérdések

Mikor érdemes elkezdeni a gyerek fogszabályozást?

Gyerekek esetén kulcsfontosságú a fogszabályozó kezelés ütemezése. Tévhit, hogy meg kell várni a fogváltást. Érdemes már 7-8 éves korban ellátogatni fogszabályozó szakorvoshoz, mert bizonyos esetekben már akkor belevághatunk a kezelésbe. Általánosságban 10 éves korban kezdjük el a kivehető készülékes kezeléseket.

Gyerek fogszabályozás során kivehető, vagy rögzített fogszabályozó szükséges?

Gyerekek esetén mindkettővel dolgozhatunk, az eset komplexitásától függően.

Tartós marad-e a gyermekkori fogszabályozás eredménye?

A fogak folyamatosan mozognak, a fogszabályozás aktív időszakát követően is. Éppen ezért ún. fix retainerrel rögzítjük az első fogakat, melyek rögzítve vannak a fogak belső ívére a fogszabályozást követően. Emellett egy kivehető éjszakai sínt kapnak a páciensek, amit este kell hordani a kezelést követően 1-2 évig, hogy becsontosodhassanak a fogak az új helyükre.

Gyerekek esetén lehet-e láthatatlan sínnel szabályozni a fogakat?

Gyerekeknél is lehetséges az Invisalign láthatatlan sínes kezelés, tinédzser kortól. Ehhez azonban nagyfokú bizalomra van szükség a gyerek felé, hiszen rajta múlik a kezelés sikere. Ha nem hordja a síneket, nem lesz hatékony a fogmozgatás sem.

Gyakran kell járnom a gyerekkel majd kezelésekre?

A FOXXI-nál szeretjük a pácienseink számára leghatékonyabb módon vinni a kezeléseket. Nincsenek fölösleges konzultációk, nincs várakozási idő. Gyerekeknél általában havonta 1 alkalommal van konzultáció.�

Hogyan jutok el a rendelőbe?

A FOXXI Budai Fogszabályozás rendelője a Széll Kálmán téren,m rendkívül könnyen megközelíthető helyen található. Számtalan busz, metró és villamos segíti a megközelítést. Rendelőnk a KFC épületében, a metró megállóval szemben található.

Van-e lehetőség részletfizetésre?

A kezeléseink során igazodunk pácienseink igényeihez. Ha az segítség, természetesen részletekben is lehetséges fizetni a kezelés díját. Ennek feltételeit személyesen leegyeztetjük az első konzultáción.

Az első konzultáció után belevághatok-e rögtön a kezelésbe?

Nálunk az első konzultáció során elkészítünk minden szükséges diagnosztikai felvételt és lenyomatot, megmutatjuk és részletesen átbeszéljük az egyéni kezelési tervet és ajánlatot is. Ha mindez szimpatikus, a következő alkalommal már bele is vághatunk a kezelésbe.

Gyermek fogszabályozás előtt

Logopédiai szűrés

A fogazati eltérések gyakran logopédiai problémákra vezethetők vissza.Nyelvlökéses nyelés esetén például csakis kiegészítő logopédiai terápia mellett illik fogszabályozni!

A nyílt napon a Triton Life Gyógypedagógiai Központ logopédus kollégáit is vendégül látjuk, akik a fogszabályozó vizsgálat kiegészítéseként megnézik gyermekét, hogy adott esetben van-e bármilyen hangképzési zavar, ami a fogszabályozó kezelés eredményességét befolyásolhatja.�

Biztosítsa be a helyét, kérjen időpontot most!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Nyitvatartás:

Hétfő
12:00-18:00
Kedd
12:00-18:00
Szerda
9:00-15:00
Csütörtök
9:00-15:00
Péntek
változó

Küldj üzenetet!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Telefonos
bejelentkezés
+36 30 270 9420