Gyermek fogszabályozó nyílt nap június 26-án a FOXXI-nál

Gyermek fogszabályozó szűrőnap szeptember 23-án

INGYENES fogszabályozás szűrővizsgálat Budán, a Széll Kálmán téren, szeptember 23-án szombaton

Jöjjön el gyermek fogszabályozás nyílt napunkra
június 26-án hétfőn, és használják ki a nyugodt nyári időszakot, vágjanak bele a kezelésbe akár már júliusban!

Fogszabályozás hatékonyan, kérjen időpontot most!

MIKORTÓL JAVASOLT A FOGSZABÁLYOZÓ GYEREKEKNEK?

A régi mondás, miszerint meg kell várni, amíg minden tejfog kiesett, teljesen elavult és később rengeteg problémát okoz! Az első gyermek fogszabályozó kontroll vizsgálat ideális ideje 7 éves kor körül van, míg a legtöbb esetben a teljes kezelést 10-14 éves kor között kell elvégezni!

A tökéletes eredmény elérésének kulcsa a fogszabályozás megfelelő időzítése.

Így legtöbbször elkerülhetőek a foghúzások, hamarabb, és szebb végeredménnyel zárul a kezelés. Gyermekkorban a feladatok sokszínűsége miatt nagyon sok különböző készüléket alkalmazunk, kivehető és fix megoldások egyaránt szóba jönnek, és gyakran még választani is lehet több hasonlóan hatékony eljárás között.

Mi történik a nyílt nap során a konzultáción?

ellenőrizzük a fogakat

Vizsgálat

Először ellenőrizzük a fogakat, a rágóapparátust és feltesszük a legfontosabb kérdést, hogy miben is tudunk segíteni.

Scan

Ezt követően a fogak állását a hagyományos lenyomat helyett egy speciális, percenként mintegy ezer fényképet készítő fogászati scannerrel rögzítjük. A hagyományos lenyomatvétel okozta kellemetlenségeket, mint kellemetlen íz, hányinger vagy öklendezés, elfelejthetjük.

a fogak állását fogászati scannerrel rögzítjük
arc-és szájfotók, panoráma- és teleröntgen

Röntgen

A scan után elkészülnek a kiértékeléshez elengedhetetlen arc-és szájfotók, panoráma- és teleröntgen felvételek.

Tervezés

Végül megtörténik a leletek részletes bemutatása, értelmezése. A feladat komplexitásától függően igyekszünk több megoldási lehetőséggel is szolgálni.

a leletek részletes bemutatása, értelmezése

Mit kap tőlünk a nyílt nap során?

átfogó konzultáció

digitális foglenyomatvétel

diagnosztika helyben

egyéni terv és árajánlat

MINDEZT INGYEN!

fogszabályozás Budapest

Fogszabályozás Budapesten nemzetközi tapasztalattal 

Bár mindketten Magyarországon tanultunk, több mint 8 év külföldi tapasztalattal rendelkezünk, és így nagy gyakorlatunk van a nyugaton elterjedt legmodernebb eljárásokban. Mi kizárólag fogszabályozással foglalkozunk, mert, csak ha egy szakterületre fókuszáljuk minden energiánkat, tudunk felnőni a feladathoz:

Kiemelkedőt alkotni!

Rólunk mondták

4 kiemelkedő érv a FOXXI mellett

Tiszteletben
tartjuk az idődet!
Nálunk nem kell várnod!

Egyénre szabottan igyekszünk a vizitek számát minimalizálni, nálunk nincsenek felesleges időpontok!

Flexibilis finanszírozás – részletfizetés házon belül

A kezelés költségeit és a fizetési ütemezést előre, transzparens módon kommunikáljuk! Nálunk nincsenek pénzügyi meglepetések!

Digitális
eszközök a precízebb, gyorsabb, kényelmesebb kezelésekért

Kizárólag digitális lenyomattal dolgozunk, digitálisan tervezünk és a készülékek nagy része 3D nyomtatással készül.

Hosszútávon gondolkodunk

Mi az első perctől úgy tervezzük a kezelést, hogy a magától értetődően adott két év garancián túl is gyönyörű maradjon a fáradságos munkával elért mosoly!

Gyakori kérdések

Gyerekek esetén kulcsfontosságú a fogszabályozó kezelés ütemezése. Tévhit, hogy meg kell várni a fogváltást. Érdemes már 7-8 éves korban ellátogatni fogszabályozó szakorvoshoz, mert bizonyos esetekben már akkor belevághatunk a kezelésbe. 

Gyerekek esetén mindkettővel dolgozhatunk, az eset komplexitásától függően.

A fogak folyamatosan mozognak, a fogszabályozás aktív időszakát követően is. Éppen ezért a fogszabályozást követően ún. fix retainerrel rögzítjük az első fogakat  mely azok belső oldalára rögzül.  Emellett egy kivehető éjszakai sínt kapnak a páciensek, amit este kell hordani a kezelést követően 1-2 évig, hogy becsontosodhassanak a fogak az új helyükre. 

Gyerekeknél is lehetséges az Invisalign láthatatlan sínes kezelés, már 6 éves kortól. Ehhez azonban nagyfokú bizalomra van szükség a gyerek felé, hiszen rajta múlik a kezelés sikere. 

A FOXXI-nál szeretjük a pácienseink számára leghatékonyabb módon vinni a kezeléseket. Nincsenek fölösleges kontrollok, nincs várakozási idő. Gyerekeknél kivehető készülék esetén 2-3 havonta, fix fogszabályozóval 6 hetente van kontroll vizsgálat. 

A FOXXI Budai Fogszabályozás rendelője a Széll Kálmán téren, rendkívül könnyen megközelíthető helyen található. Számtalan busz, metró és villamos áll meg a téren, míg az autósok minden napszakban találnak parkolóhelyet a Mammut Bevásárlóközpont mélygarázsában, mely közvetlenül a szomszédban található.

A kezeléseink során igazodunk pácienseink igényeihez. Ha az segítség, természetesen részletekben is lehetséges fizetni a kezelés díját. Ennek feltételeit személyesen leegyeztetjük az első konzultáción. 

Nálunk az első konzultáció során elkészítünk minden szükséges diagnosztikai felvételt és lenyomatot, megmutatjuk és részletesen átbeszéljük az egyéni kezelési tervet és ajánlatot is. Ha mindez szimpatikus, a következő alkalommal már bele is vághatunk a kezelésbe. 

Logopédiai szűrés

A fogazati eltérések gyakran logopédiai problémákra vezethetők vissza. Nyelvlökéses nyelés esetén például csakis kiegészítő logopédiai terápia mellett illik fogszabályozni!

A nyílt napon a Triton Life Gyógypedagógiai Központ logopédus kollégáit is vendégül látjuk, akik a fogszabályozó vizsgálat kiegészítéseként megnézik gyermekét, hogy adott esetben van-e bármilyen hangképzési zavar, ami a fogszabályozó kezelés eredményességét befolyásolhatja. 

Biztosítsa be a helyét, kérjen időpontot most!