Miért minket válassz?

Mi csak ezt csináljuk

Az egész világ a specializáció irányába megy, és a fogszabályozás egy annyira nagy és komplex szakma, hogy aki ezt komolyan gondolja, annak nincs ideje töméseket csinálni mellette. Mi minden energiánkkal a szakterületünkre koncentrálunk, és a többi feladatot olyanokra hagyjuk, akik ugyanígy gondolkodnak a saját specialitásukról.

fogszabályozás Budapest

VILÁGSZÍNVONALÚ FOGSZABÁLYOZÁS EGY NEMZETKÖZI TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ DUÓTÓL

Bár mindketten Magyarországon tanultunk, több mint 8 év külföldi tapasztalattal rendelkezünk, és így nagy gyakorlatunk van mindazon, nyugaton elterjedt eljárásokkal kapcsolatban, amelyekre itthon, a magasabb költségek miatt, kicsi a kereslet, és ezért ritkának számítanak.

VEZETŐ POZÍCIÓ AZ ÚTTÖRŐ DIGITÁLIS MEGOLDÁSOK TEKINTETÉBEN

A fogszabályozást alapjaiban változtatja meg a digitális technológia, és minden tekintetben hatékonyabb, kényelmesebb jövőt ígér! Mi követjük a legújabb nemzetközi trendeket, ott vagyunk a legtöbb rangos képzésen, megszerezzük a nemzetközi színtéren is legmodernebb tudást, és elhozzuk azt ide, Budára.

Fogszabályozás Budapest Széll Kálmán tér_2
Hosszútávú gondolkodásmód

HOSSZÚTÁVÚ GONDOLKODÁSMÓD: A TÖKÉLETES EREDMÉNY CSAK AZ ELSŐ LÉPÉS!

Bár a fogszabályozási kezelés az esetek döntő többségében pár év alatt lezárul, a jó munka onnan látszik meg, hogy az elért eredmény meddig marad stabil! Mivel a fogak egy életen át mozognak, jól meg kell tervezni, hogy miként biztosítjuk az óhajtott szép mosoly hosszú távú stabilistását! Mi az első perctől úgy tervezzük a kezelést, hogy a magától értetődően adott két év garancián túl is nyugodtan alhassunk, ahogy Te is!

TISZTELETBEN TARTJUK IDŐDET! NEM KELL VÁRNI, ÉS CSAK AKKOR HÍVUNK IDE, HA TÉNYLEG KELL

Mindent megteszünk azért, hogy rendelőnkben egyrészt ne kelljen soha pár percnél tovább várakozni a kezelés megkezdése előtt, de ugyanilyen hangsúlyt fektetünk arra is, hogy elkerüljünk minden felesleges személyes találkozót is. Tudjuk, hogy az Ön ideje drága, és ezért egyénre szabottan igyekszünk a vizitek számát minimalizálni.

Tiszteletben tartjuk az idődet
Gyors, hatékony online kommunikáció

GYORS, HATÉKONY ONLINE KOMMUNIKÁCIÓ

Mi abban hiszünk, hogy a hatékony közös munka alapja a működő kommunikáció. Nálunk nincsenek elfelejtett email-ek, hetekig félrerakott kezelési tervek, és hosszasan megválaszolatlan kérdések!

3 NYELVEN BESZÉLÜNK FOLYÉKONYAN

Magyar, angol és német nyelven is tárgyalási szinten beszélünk, beleértve a szaknyelvet is.

3 nyelven beszélünk folyékonyan
flexibilis finanszírozás

FLEXIBILIS FINANSZÍROZÁS – RÉSZLETFIZETÉS HÁZON BELÜL

A kezelés költségeit mindig előre, transzparens módon kommunikáljuk, és, mivel maga a kezelés sincsen készen egyből, így a költségeket is felosztjuk az előre látható időtartamra.

FOLYAMATOSAN KÉPEZZÜK MAGUNKAT

Igyekszünk magunkat folyamatosan továbbképezni, a törvényileg előírt képzéseken felül ott vagyunk sok rangos kongresszuson, workshopon, hogy a nemzetközi színtéren összegyűlt szaktudás legjavát el tudjuk hozni pácienseinknek!

Folyamatosan képezzük magunkat
Multidiszciplinaritás

MULTIDISZCIPLINARITÁS, AVAGY CSAPATBAN AZ ERŐ!

A fogszabályozáson túli kérdésekben egy összeszokott orvosi csapat áll rendelkezünkre, így akár tömésekről, héjakról, vagy sebészeti beavatkozásokról van szó, tudjuk, pontosan ki, hol, és hogyan fog tudni segíteni.

INVISALIGN

Az alignerek legelterjedtebb, legkiforrottabb képviselője, melynek használatában egyedülállóan nagy tapasztalattal rendelkezünk.

Invisalign
Foxxi-hyrax old hyrax

LÉZERNYOMTATOTT ESZKÖZÖK

A mai fogtechnika legmodernebbnek számító eszközei, melyeket digitálisan, teljesen egyedileg tervezünk. Ezek az eszközök mindig tökéletesen passzolnak, kisebbek, higiénikusabbak, és így jobb eredményt biztosítanak mint a hagyományos eljárással készülő társaik.

ALACSONY DÓZISÚ DIGITÁLIS RÖNTGENFELVÉTELEK

Újonnan beszerzett, a kor követelményeinek messzemenően elegettevő röntgenberendezéseinkkel biztosak lehetünk, hogy csak a valóban szükséges minimális sugárterhelésnek tesszük ki pácienseinket.

alacsony dózisú digitális Röntgenfelvételek

Szolgáltatásaink