Ezek vagyunk mi

Miért minket válassz?

Mi csak ezt csináljuk

Az egész világ a specializáció irányába megy, és a fogszabályozás egy annyira nagy és komplex szakma, hogy aki ezt komolyan gondolja, annak nincs ideje töméseket csinálni mellette. Mi minden energiánkkal a szakterületünkre koncentrálunk, és a többi feladatot olyanokra hagyjuk, akik ugyanígy gondolkodnak a saját specializációjukról.

Fogorvosok

VILÁGSZÍNVONALÚ FOGSZABÁLYOZÁS EGY NEMZETKÖZI TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ DUÓTÓL

Bár mindketten Magyarországon tanultunk, több mint 8 év külföldi tapasztalattal rendelkezünk, és így nagy gyakorlatunk van mindazon, nyugaton elterjedt eljárásokkal kapcsolatban, amelyekre itthon, a magasabb költségek miatt kicsi a kereslet, és ezért ritkának számítanak.

Fogorvosok munka közben

VEZETŐ POZÍCIÓ AZ ÚTTÖRŐ DIGITÁLIS MEGOLDÁSOK TEKINTETÉBEN

A fogszabályozást alapjaiban változtatja meg a digitális technológia, és minden téren hatékonyabb, kényelmesebb jövőt ígér. Mi követjük a legújabb nemzetközi trendeket, ott vagyunk a legtöbb rangos képzésen, megszerezzük a nemzetközi színtéren is legmodernebb tudást, és elhozzuk azt ide, Budára.

Digitális fogszabályozás

HOSSZÚTÁVÚ GONDOLKODÁSMÓD: A TÖKÉLETES EREDMÉNY CSAK AZ ELSŐ LÉPÉS!

Bár a fogszabályozási kezelés az esetek döntő többségében pár év alatt lezárul, a jó munka ismérve, hogy az elért eredmény meddig marad stabil. Mivel a fogak egy életen át mozognak, jól meg kell tervezni, hogy miként biztosítjuk az óhajtott szép mosoly hosszú távú stabilitását. Mi az első perctől úgy tervezzük a kezelést, hogy a magától értetődően adott két év garancián túl is nyugodtan alhassunk, ahogy Te is!

Időpontfoglalás

TISZTELETBEN TARTJUK AZ IDŐDET! NEM KELL VÁRNI, ÉS CSAK AKKOR HÍVUNK IDE, HA TÉNYLEG KELL

Mindent megteszünk azért, hogy rendelőnkben egyrészt ne kelljen soha pár percnél tovább várakoznod a kezelés megkezdése előtt, de ugyanilyen hangsúlyt fektetünk arra is, hogy elkerüljünk minden felesleges személyes találkozót.
Tudjuk, hogy a Te időd is drága, ezért egyénre szabottan igyekszünk a vizitek számát minimalizálni.

Online kommunikáció a rendelőnkben

GYORS, HATÉKONY ONLINE KOMMUNIKÁCIÓ

Mi abban hiszünk, hogy a hatékony közös munka alapja a működő kommunikáció. Nálunk nincsenek elfelejtett e-mailek, hetekig félrerakott kezelési tervek és hosszasan megválaszolatlanul hagyott kérdések!

Fogorvosok

3 NYELVEN BESZÉLÜNK FOLYÉKONYAN

Magyar, angol és német nyelven is tárgyalási szinten beszélünk, beleértve a szaknyelvet is.

Finanszírozási lehetőségek

FLEXIBILIS FINANSZÍROZÁS – RÉSZLETFIZETÉS HÁZON BELÜL

A kezelés költségeit mindig előre, transzparens módon kommunikáljuk, és mivel maga a kezelés sincsen készen egyből, így a költségeket is felosztjuk az előre látható időtartamra.

wowaligner

FOLYAMATOSAN KÉPEZZÜK MAGUNKAT

Igyekszünk magunkat folyamatosan képezni, a törvényileg előírt képzéseken felül ott vagyunk sok rangos kongresszuson, workshopon, hogy a nemzetközi színtéren összegyűlt szaktudás legjavát el tudjuk hozni pácienseinknek.

Fogorvosaink

MULTIDISZCIPLINARITÁS, AVAGY CSAPATBAN AZ ERŐ!

A fogszabályozáson túli kérdésekben egy összeszokott orvosi csapat áll rendelkezésünkre, így akár tömésekről, héjakról vagy sebészeti beavatkozásokról van szó, tudjuk, pontosan ki, hol és hogyan fog tudni segíteni.

Invisalign fogszabályozó

INVISALIGN

Az alignerek legelterjedtebb, legkiforrottabb képviselője, melynek használatában egyedülállóan nagy tapasztalattal rendelkezünk.

Foxxi hyrax

LÉZERNYOMTATOTT ESZKÖZÖK

A mai fogtechnika legmodernebbnek számító eszközei, melyeket digitálisan, teljesen egyedileg tervezünk. Ezek az eszközök mindig tökéletesen passzolnak, kisebbek, higiénikusabbak, és így jobb eredményt biztosítanak, mint a hagyományos eljárással készülő társaik.

Digitális röntgen

ALACSONY DÓZISÚ DIGITÁLIS RÖNTGENFELVÉTELEK

Újonnan beszerzett, a kor követelményeinek messzemenően eleget tevő röntgenberendezéseinkkel biztosak lehetünk, hogy csak a valóban szükséges minimális sugárterhelésnek tesszük ki pácienseinket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Nyitvatartás:

Hétfő
12:00-18:00
Kedd
12:00-18:00
Szerda
9:00-15:00
Csütörtök
9:00-15:00
Péntek
változó

Küldj üzenetet!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Telefonos
bejelentkezés
+36 30 270 9420