Referenciák

Korai kezelés

Néha szükséges már egészen fiatal korban beavatkozni, hogy a későbbi munkát megkönnyítsük. Ilyenkor általában kivehető készülékekkel dolgozunk, így biztosítva, hogy a fiatalok fejlődése során minden szinte magától a helyére kerülhessen.

Apró korrekció

Ez a fiatal hölgy a felső fogai közötti résekre és az enyhe alsó torlódásra panaszkodott. Invisalign segítségével oldottuk meg a problémát, mindössze 6 hónap alatt.

Komolyabb torlódás

Néha a nagy fogak és a fejletlen állcsontok kombinációja ilyen nagyfokú torlódást okoz, mint ennél a fiatal lánynál. Természetesen ez sem jelenthet nehézséget a Foxxinál.

Alulfejlett alsó állcsont

Ez a hölgy a túl rövid állkapcsa, és így előre álló felső fogai miatt kereste fel rendelőnket. Fix fogszabályozóval és állcsontműtéttel állítottuk helyre az arcának harmonikus arányait.

Alulfejlett felső állcsont

Ha a felső állcsont fejlődése valami miatt visszamarad, akkor az kezelés nélkül maradandóan tudja befolyásolni a növekedést, ezért hamar kell megkezdeni a munkát. Itt a felső állcsont tágítása és a fogak sorba rendezése volt a cél, amit kivehető, és fix készülékek kombinációjával értünk el.

Farkasfogak

Az egyik leggyakoribb feltűnő rendellenesség a szemfogak ektópiája. Ebben az esetben hagyományos fix fogszabályozóval oldottuk meg a feladatot.

Résesség

Egy rövid, egyszerű kezelés történt, ahol Invisalign segítségével zártuk a réseket, és helyreállítottuk ennek az elbűvölő lánynak a tökéletes mosolyát!

Mélyharapás

Mikor az alsó állcsont becsúszik a felső mögé, egyrészt nem látszanak az alsó fogak, másrészt gyakran torlódás is fellép a felsőknél. Ez a fiatalember 1,5 év alatt kapta meg teljesen új mosolyát.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Nyitvatartás:

Hétfő
12:00-18:00
Kedd
12:00-18:00
Szerda
9:00-15:00
Csütörtök
9:00-15:00
Péntek
változó

Küldj üzenetet!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Telefonos
bejelentkezés
+36 30 270 9420