Referenciák

korai kezelés előtt korai kezelés után

Korai kezelés

Néha szükséges már egészen fiatal korban beavatkozni, hogy a későbbi munkát megkönnyítsük. Ilyenkor általában kivehető készülékekkel dolgozunk, így biztosítva, hogy a fiatalok fejlődése során minden szinte magától a helyére kerülhessen!

Apró korrekció

Ez a fiatal hölgy a felső fogai közötti résekre, és az enyhe alsó torlódásra panaszkodott. Invisalign-nal oldottuk meg a problémát összesen 6 hónap alatt.

Korrekció előtt apro-korrekcio_utana
Torlódás kezelés előtt komolyabb-torlodas_utana

Komolyabb torlódás

Néha a nagy fogak és a fejletlen állcsontok kombinációja ilyen nagyfokú torlódást okoz, mint ennél a fiatal lánynál. Természetesen ez sem jelenthet nehézséget a Foxxi-nál.

Alulfejlett alsó állcsont

Ez a hölgy a túl rövid állkapcsa, és így előreálló felső fogai miatt kereste fel rendelőnket. Fix fogszabályozóval, és állcsontműtéttel állítottuk helyre az arcának harmonikus arányait.

Állcsont kezelés előtt Állcsont kezelés után
Felső állcsont kezelés előtt Felső állcsont kezelés után

Alulfejlett felső állcsont

Ha a felső állcsont fejlődése valami miatt visszamarad, akkor az kezelés nélkül maradandóan tudja befolyásolni a növekedést, ezért hamar kell megkezdeni a munkát! Itt a felső állcsont tágítása, és a fogak sorba rendezése volt a cél, amit kivehető, és fix készülékek kombinációjával értünk el.

Farkasfogak

Az egyik leggyakoribb feltűnő rendellenesség a szemfogak ektópiája. Ebben az esetben hagyományos fix fogszabályozóval oldottuk meg a feladatot.

Farkasfog kezelés előtt farkasfogak_utana
resesseg_elotte resesseg_utana

Résesség

Egy rövid, egyszerű kezelés történt Invisalignnal, zártuk a réseket, és helyreállítottuk ennek az elbűvölő lánynak az amúgy tökéletes mosolyát!

Mélyharapás

Mikor az alsó állcsont becsúszik a felső mögé, egyrészt nem látszanak az alsó fogak, másrészt gyakran torlódás is fellép a felsőknél. Ez a fiatalember 1.5 év alatt kapta meg teljesen új mosolyát!

Mélyharapás kezelés előtt melyharapas_utana

Szolgáltatásaink