Dr. Magyar Dominika, és Dr. Pulay Zoltán fogszabályozó szakorvosok

Bemutatkozunk

Mi egy fogszabis pár vagyunk. Stockholmban, egy fogszabályozós kongresszuson találkoztunk, és bár két külön országban dolgoztunk mindketten, mint kizárólag a fogszabályozásra fókuszáló szakorvosok, mi itt, a hazánkban képzeltük el a közös jövőnket, mint orvos és mint házaspár. Célunk a világban elérhető tudás legjavát elhozni Buda szívébe, ahonnan mindketten indultunk.

Dr. Magyar Dominika Fogszabályozó szakorvos

A budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán végeztem. A diploma után az egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikájára kaptam ösztöndíjat, ahol a rezidensi éveimet töltöttem. A pácienskezelés mellett részt vettem a magyar és külföldi hallgatók oktatásában, tudományos kutatási munkákban. Jelenleg az egyetem Doktori Iskolájában írom a PhD értekezésemet hasadékkal (nyúlajak, farkastorok) született páciensek fogszabályozó kezelése témában.

Szeretem a szakmámat, öröm látni kezelés közben a lelkesedést a pácienseim arcán, a közös munkánk végén pedig a magabiztos és felszabadult mosolyt. Többé nem kell szégyellni, takargatni, az új mosolyhoz egy más életminőség társul, mert hiszem, …“Minden egy mosollyal kezdődik!”

Angolul és németül beszélek.

Dr. Pulay Zoltán Fogszabályozó szakorvos

Már kétévesen tudtam, hogy orvos leszek, mint a szüleim. A Semmelweis Egyetem elvégzése után a jó szerencse és a saját fogszabályozási utam hozott össze későbbi mentorommal, a szakma egyik legfontosabb hazai szereplőjével, Dr. Borbély Péterrel, aki felkészített a szakvizsgára. A rezidensi évek alatt is tudtam, ki kell mennem külföldre, mert még sok tanulnivaló vár, így a szakvizsga után Németországba költöztem.

Az ott töltött nyolc év alatt rengeteget tanultam és dolgoztam, majd 2016-ban saját rendelőm lett, ami itthoni szemmel nézve nagyon nagyra nőtte ki magát. Több mint ötezer fogszabályozási kezelés után döntöttem úgy, hogy a kint megszerzett modern tudást és tapasztalatot feleségemmel közösen, itthon, Magyarországon szeretném a páciensek szolgálatába állítani.

Angolul és németül beszélek.

Fogszabályozó orvosok

Filozófiánk

Szerintünk a jó fogszabályozás ott kezdődik, hogy együtt felderítjük, milyen feladatokon át vezet az út a kívánt eredményig. Nálunk nincsen kezelés mindenre kiterjedő diagnosztika nélkül, majd mikor mindent átnéztünk, részletesen elmagyarázzuk Neked. Hosszan, közérthetően, hogy a Te dolgodban Te tudj felelős, megalapozott döntést hozni. Ez az egyetlen olyan lépés, ahol nem fogunk sietni. A cél a szép és tartós végeredmény, ami a Te elvárásaidnak kell, hogy megfeleljen, nem csak a tankönyvi ideálnak.

Az együttműködés során garantáljuk a transzparenciát, a gördülékeny kommunikációt és a drága időd tiszteletben tartását!

Munkatársaink

Dr. Magyar Dominika Fogszabályozó szakorvos
Dr. Pulay Zoltán Fogszabályozó szakorvos
Vaszkó-Pankotai Tímea Klinikai higiénikus
Boriszov Anna Natali Klinikai higiénikus
Illés Alexandra Klinikai higiénikus

Rendelő bemutatása

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Nyitvatartás:

Hétfő
12:00-18:00
Kedd
12:00-18:00
Szerda
9:00-15:00
Csütörtök
9:00-15:00
Péntek
változó

Küldj üzenetet!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Telefonos
bejelentkezés
+36 30 270 9420