Első konzultáció a fogszakorvossal

Első konzultáció

Első látogatás a fogorvosnál

A KÖZÖS MUNKA KEZDETE

Az első találkozás a Foxxi csapatával nem egy szokványos, gyors találkozó lesz, hiszen a fogszabályozás a legtöbb esetben egy hosszabb, komplex feladat, ahol a páciens és az orvos közötti szoros együttműködés vezethet csak jó eredményre! Ennek megfelelően mi igyekszünk az első alkalommal közelebbről megismerni a hozzánk forduló pácienseket, körüljárni a problémákat, feladatokat, és egyből, az első alkalom végén már megoldási javaslatokkal előállni.

Első konzultáció a fogszakorvossal

ADATFELVÉTEL

Érkezéskor meg fogjuk kérni, hogy töltse ki az anamnézis lapot, ez a dokumentum tartalmazza a legfontosabb alap kérdéseket, mint cím, életkor, allergiák, krónikus betegségek, stb. Kérjük, gondoskodjon róla, hogy a **TAJ száma**, és egy **fényképes igazolványa** legyen kéznél, mert a magyar törvények értelmében kötelesek vagyunk ezeket elkérni.

Szakorvosi vizsgálat

ORVOSI VIZSGÁLAT

Az adatok felvétele után bekísérjük páciensünket a kezelőbe, ahol megtörténik a kezdeti orvosi vizsgálat. Ennek során ellenőrizzük a fogakat, a rágóapparátust és feltesszük a legfontosabb kérdést, hogy miben is tudunk segíteni? Itt még nem célunk részletes válaszokat adni, a lényeget a végére tartogatjuk!

Foxxi kezelés

DIGITÁLIS LENYOMAT AVAGY SCAN

Az orvosi vizsgálat után, amennyiben indokolt, megkezdődik a fogszabályozási diagnosztika. Rendelőnkben a legmodernebb digitális technikákat alkalmazzuk, a fogak állását a hagyományos lenyomat helyett egy speciális, másodpercenként mintegy ezer fényképet készítő fogászati scannerrel rögzítjük. A hagyományos lenyomatvétel okozta kellemetlenségeket, mint kellemetlen íz, hányinger vagy öklendezés, elfelejthetjük.

Fotózás a fogorvosnál

DIAGNOSZTIKA

A scan után elkészülnek a kiértékeléshez elengedhetetlen arc-és szájfotók, panoráma- és teleröntgen felvételek. Amennyiben rendelkezik egy évnél nem régebbi röntgen felvétellel, kérjük mindenképp hozza magával!

Fogorvos beszélget a páciensseivel

TERV MEGBESZÉLÉS

Mikor mindezzel készen vagyunk, átkísérjük a konzultációs szobába, és következik a leletek részletes bemutatása, értelmezése. A feladat komplexitásától függően igyekszünk több megoldási lehetőséggel is szolgálni. Hogy melyik alternatívát választja, az végül az Ön döntése lesz, de mi minden alkalommal igyekszünk az egyik felajánlott lehetőség mellett állást foglalni, szakmai érvekkel segíteni a döntést.

Fogszabályozó szakorvossal kézfogás

Sok szeretettel várjuk, amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a közelgő találkozásunkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal bármelyik elérhetőségünkön!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Nyitvatartás:

Hétfő
12:00-18:00
Kedd
12:00-18:00
Szerda
9:00-15:00
Csütörtök
9:00-15:00
Péntek
változó

Küldj üzenetet!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Telefonos
bejelentkezés
+36 30 270 9420